ТРЗ И РАБОТНА ЗАПЛАТА

>

Услугите по администриране на работна заплата е основна дейност към оперативното счетоводство на нашите клиенти, както и допълнителна услуга.

Често пъти, счетоводните къщи и компаниите не разполагат със специалист по ТРЗ. Обработката на работна заплата е трудоемък и специфичен процес, които изисква специално обучен персонал за неговото изпълнение. Нашата компания разполага с високо квалифициран специалист, притежаващ необходимите знания и умения. Услугите по администриране на работна заплата включват изготвяне на ведомости за работна заплата, хонорар-сметки за възнаграждения по извънтрудови правоотношения, изчисляване на всички необходими осигурителни вноски, данък върху доходите на физическите лица, удръжки, както и изготвяне на всички необходими платежни документи. При желание от страна на клиента и осигурен достъп чрез електронен подпис или цифров сертификат, можем да създадем вашите платежни нареждания към републикански, общински бюджет и контрагенти.

Услуги, свързани с администрирането на работна заплата:

bulletИзготвяне на трудови и граждански договори

bulletИзготвяне на разплащателни ведомости за изплащане на работна заплата

bulletПопълване на платежните нареждания по изплащане на работна заплата (софтуерно)

bulletИздаване и попълване на трудови книжки

bulletПопълване на осигурителни книжки

bulletИздаване на уведомления по чл.62(4) и чл.123(1) от КТ, както и декларации образец 1 и 6 на хартиен и магнитен носител – ежемесечно и годишно

bulletИзготвяне и поддържане на лични кадрови досиета

bulletИзготвяне на необходимия пакет от документи при пенсиониране

bulletИздаване на необходимите документи при прекратяване на трудови правоотношения

bulletСлужебна бележка за дохода, УП – 2 и Удостоверение за дохода за предходните шест месец

bulletИзготвяне на служебни бележки за получаване на детски надбавки от съответното районно поделение за социално осигуряване

bulletИзготвяне на служебни бележки при искания за банкови кредити по зададен формуляр

bulletПопълване на необходимите документи за изплащане на парични обезщетения и помощи от Фонд Държавно обществено осигуряване

bulletПоддържане на архив от база данни на магнитен носител

Наясно сме, че при обработката на работна заплата се изисква конфидициалност. Продуктът с който работим е напълно съвместим и осигурява възможност за печатен вид при изготвянето на необходимите справки, като те могат да бъдат и в електронен вид.

Използваният от нас софтуерен продукт осигурява дейността по администриране на работна заплата да се извършва съобразно специфичните нужди на клиента, както по отношение на време, така и по отношение на ефективността!

Повече информация за услугата по Администриране на работна заплата, можете да получите чрез попълване на специалната ни форма в раздел
ЗА КОНТАКТ
, или като се свържете с нас.

работна заплата
Български

Интересувате ли се от оферта

Запитване за оферта

ЗА МЕН

CEO at DH Consulting

Упражнявам професията си от дълги години, като познавам материята и притежавам ценен опит, натрупан в работата си с фирми в различни сфери на предметна дейност.


Повече

ЗА НАС

DH Consulting е динамична компания, специализирана в предоставянето на висококачествени счетоводни услуги и данъчни консултации. Предпочитан партньор сме при решаването на текущи и професионални казуси, въпроси и проблеми, свързани с бизнеса на нашите партньори.

All Rights Reserved © 2023

Powered by Tsvetan Hinkin

Designed byПрофесионален уеб дизайн

Нашата философия

Нашата философия

За контакт

знак гр. София 1202
знак бул. Кн. М. Луиза 56
имейл office@dhconsult.info
телефон +359 (895) 618 058