Статия

>

СЧЕТОВОДНА КЪЩА И ПОЛЗИ ЗА КЛИЕНТА

счетоводна къща
снимка на admin

Всяка счетоводна къща предлага различни счетоводни услуги за бизнеса.

Тя може напълно да замени счетоводния отдел на дадена компания, като предложи повече и по-качествени услуги на по-ниски цени.

Това се дължи на известното схващане за икономията на мащаба, според което счетоводните къщи обслужват множество фирми, и по този начин успяват да снижат разходите си, а оттам и себестойността на предлаганите от тях счетоводни услуги.

По-долу ще откриете част от предимствата, свързани с използване на услугите на счетоводна къща.

Избирайки услугите на нашата счетоводна къща Вие ще спестите:

bulletРазходи за оборудване. Поддържайки собствен счетоводен отдел, ще се наложи да отделите средства за офис, мебели и офис техника. Значителено перо във Вашите разходи ще е поддръжката на техника и годишният лиценз за счетоводен софтуер.

bulletНаемането на счетоводна къща ще повиши качеството на финансовите анализи на Вашата компания. Опитът ни от работата с други компании с подобен предмет на дейност са предпоставка на по-доброто финансово моделиране, и по-точното прогнозиране на бъдещите приходи и разходи на Вашата дейност. Това ще Ви осигури възможност да получите по-точни съвети за това кои отдели и дейности на компанията Ви функционират ефективно и кои не.

bulletНаемането на счетоводна къща е доста по-евтино, отколкото назначаването на счетоводител във фирмата. По този начин ще спестите разходите си за осигуровки, отпуски и обезщетения. При евентуалното напускане на счетоводител, това няма да доведе до сътресения във финансовата отчетност на компанията Ви.

bulletДобрите счетоводители по правило предпочитат да работят в счетоводна къща. Това е така, защото повечето счетоводители с основание смятат, че опитът, който ще получат в една счетоводна къща е много по-ценен, отколкото опитът, придобит другаде. Причината за това е, че задачите и счетоводните казуси, с които един счетоводител се сблъсква в процеса на работата са много, поради разнообразието от фирми и клиенти с които те работят.

bulletИзползването на счетоводна къща също така гарантира, че управителите на фирми ще могат да насочат времето и енергията си към развитието на бизнеса – като намирането на нови клиенти, завземането на нови пазарни територии и развитието на продуктите си.

Услугите, предлагани от нашата счетоводна къща, ще Ви помогнат да взимате навременни, правилни и адекватни управленски решения!

https://www.dhconsult.info

Интересувате ли се от оферта

Запитване за оферта

ЗА МЕН

CEO at DH Consulting

Упражнявам професията си от дълги години, като познавам материята и притежавам ценен опит, натрупан в работата си с фирми в различни сфери на предметна дейност.


Повече

ЗА НАС

DH Consulting е динамична компания, специализирана в предоставянето на висококачествени счетоводни услуги и данъчни консултации. Предпочитан партньор сме при решаването на текущи и професионални казуси, въпроси и проблеми, свързани с бизнеса на нашите партньори.

All Rights Reserved © 2023

Powered by Tsvetan Hinkin

Designed byПрофесионален уеб дизайн

Нашата философия

Нашата философия

За контакт

знак гр. София 1202
знак бул. Кн. М. Луиза 56
имейл office@dhconsult.info
телефон +359 (895) 618 058